جزوه آموزشی و نکات کلیدی درس مدیریت تولید یازدهم | پودمان4 تا پودمان 5شامل درسنامه و جواب فعالیتها ، کاردر کلاس ، بحث در کلاس ، کار در منزل ، فکر کنید ، پژوهش کنید و نکات کلیدی کتاب با پاسخ برای رشنه های مشترک کاردانش و فنی و حرفه ای .
دارای 40 اسلاید در مورد تولید گوشتهای تخمیری (سوسیس و کالباس) از تاریخچه تا طرز تهیه: تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران اوضاع فعلی فرآوردههای گوشتی در ایران ترکیبات گوشت اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
پاورپوینت خلاصه فصل نهم کتاب اصول مصاحبه بالینی براساس DSM-5 اوتمر ترجمه نصر اصفهانی( آزمون) در15 اسلاید به صورت خلاصه نیازهای یک دانشجو را از این فصل براورده می کنند این پاروپوینت قابل ویرایش می باشد.
پاورپوینت خلاصه فصل دهم کتاب اصول مصاحبه بالینی براساس DSM-5 اوتمر ترجمه نصر اصفهانی( آزمون) در 11 اسلاید به صورت خلاصه نیازهای یک دانشجو را از این فصل براورده می کنند این پاروپوینت قابل ویرایش می باشد
پاورپوینت خلاصه کتاب اصول مصاحبه بالینی براساس DSM-5 اوتمر ترجمه نصر اصفهانی( آزمون) در 160 اسلاید به صورت خلاصه نیازهای یک دانشجو را از این فصل براورده می کنند این پاروپوینت قابل ویرایش می باشد